Cuma, Kasım 25, 2005

KABARIK AMA ÇÖKÜK DEĞİL

Bu sefer kabarık ama tepesi çökük olmayan bir ekmek elde ettim. (Hani şu hazır ekmek un karışımlarından) Bunun iki nedeni olabilir
1-O gün Hava yağmurlu diye suyu önerilen orandan biraz daha az koymam ..
2- Bu sefer 3 saat değil de 2 saat 50 dakika pişirmem. Posted by Picasa

2 yorum:

DOĞU dedi ki...

merhaba,
ben sayfanızı yeni keşfettim. benim ekmeklerimin de hep son 30 dakikada üstü çöküyor.aslında yeni aldım makinayı ve daha 3 başarılı sayılabilecek 1 felaket sonuç elde ettim. ama sizin tariflere bayıldım. sırayla denemeye başlayacağım. üstünün çökmemesi için ne yapmalıyım?
handan

Binnur A. Ö. dedi ki...

Sevgili Doğu,çökmenin nedeni olarak ya maya fazla ya da sıvı fazla diye bilinir.
Sayfamın sol sütüunundaki secme 10 ekmek listesini özellikle tavsiye ederim. Bir de 12 haziranda eklediğim ekmeğ
i...
sevgiler