Salı, Mayıs 29, 2007

Büyük Telaş

Arkadaşlar
Bloglar aleminde bu kadar çok kalbi guzel insan olması ne kadar muhteşem bir şey.
Herkesin birbirine destek olduğunu görmek harika, havada uçuşan sevgi taneciklerini ise hissetmemek imkansız.

Herbirinize teker teker cevap vermek istiyorum. Ancak şu günlerde hurçlar- koli kutuları arasında kaybolmuş durumdayım. Neredeyse kitabın sevincini bile unutturan ani bir taşınma telaşı.
Evet taşınıyoruz.
Bu yuzden bir 10 gün daha gelen mesajlara topluca cevap vereceğim. Bunun için çok özür dilerim. Ama isim isim hepiniz tek tek aklımda ve kalbimdesiniz. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

21 yorum:

Rengarenk dantel dedi ki...

sana koooccaman kolay gelsin. Bekleyeceğiz seni tarifsiz gelme haa yeni evde yeni tarifle bekleriz. sevgilerle...

Bir Derin Masalı dedi ki...

Sevgili arkadaşım şimdi bu sıcakta ne kadar zor olur taşınmak. Çok çok çok kolay gelsin sana... Öpüyorum... AA bu arada başka bir şehre mi taşınıyorsunuz?

anne dedi ki...

Allahımmm, moral vermek gerek şimdi ama Nehir de Göksu model biraz sanırım.Taşınmak pek neşeli(!)olacaktır şimdi.Neyse gerekli nazlar yapılır ve annanuu desteği alınır belki(bizde hep öyle olur da)Taşınma için kolay gelsin, kitap için hayırlı olsun.Taaa ne zamandır seyrindeyim senin, hatta ne yaptım ettim, özel günler sağolsun, ekmek makinası aldırttım kendime.Şimdi son sürat denemelerdeyim :)Bari haziran itibarıyla ne konacaktı, ne yapılacaktı diye bilgisayar başına koşmaya son.Makinemin yamacında bi de kitabım olacak demek:)

Adsız dedi ki...

Binnur'cuğum öncelikle kitabın hayırlı olsun canım çok tebrik ederim.

Allah kolaylık versin taşınma işi zor.Sevgiler...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Merhaba, kitabınızın haberini Annelog'un blogundan aldım. Çok tebrik ederim. Umarım çok güzel sonuçları olur. Blogger bir arkadaşımızın kitap çıkarmasından gurur duyduğumu belirtmek isterim. Mutlaka edineceğim. Tekrar tebrikler ve hayırlı olsun.
Sevgiler.

Yelda Özyurt dedi ki...

Kitabin icin tebrik, tasinma icin kolaylik diliyorum.
Sevgiyle...

daimamutfak dedi ki...

Kitabınız çıkıyormuş hayırlı uğurlu olsun.Çok sevindim adınıza.Ne hoş bir telaş ve duygudur herhalde.Tatmak ister insan bu güzel duyguyu.Tebrikler...Neriman

Tijen dedi ki...

Binnur'cuğum,
Mutfakta Zen'de sana bir sürpriz var!
Tijen

Adsız dedi ki...

Kitabın için tebrikler, çok güzel bir duygu olmalı:)) Taşınmaz işi gerçekten zor , kolay gelsin....

Adsız dedi ki...

Kolay gelsin Binnur!! Fazla yorulma :)
Kitaba çok çok sevindiğimi bir de buradan söyleyeyim!! Hayırlı uğurlu olsun :)
Benim çıkmam lazım, kitapçıda işim var da :P

Adsız dedi ki...

merhaba
seni keşfettiğim için mutluyum
ve kitabın hayırlı olsun
bulursam kesin alacağım
taşınmada kolaylıklar diliyorum
sevgiler

Selen dedi ki...

Merhaba sevgili Binnur,
Kitabının haberini Devletşah'ın sitesinden aldım. Hayırlı olsun. Fırsatım olup da bir kitapçıya gidince hemen alacağım. Bu sırrı saklarken yaşadığın maceraları da yeni evinden bizlerle paylaşırsan çok sevinirim. Taşınmanda da çok kolay gelsin.

Tuba dedi ki...

Cok cok tebrik ediyorum. Ilk firsatta, geldigimde ben de almak istiyorum. Keske bir de imzalatma imkanim olsaydi:)) Sevgilerle,

Neslihan dedi ki...

Merhaba, beni ekmek yapmaya yönlendiren sizin siteniz oldu ve ruşeymi de sayenizde öğrendim. Şimdi kitabınızdan da çok şey öğreneceğimden eminim. Kitabın ve yeni evin uğurlu gelmesini dilerim. Kolay gelsin.
Sevgilerimle
Neslihan
www.alacarte-neslos.blogspot.com

eliff dedi ki...

dun buyuk bir keyifle aldim kitabınızı.. girdip kitapcidan iceriye, rafta goremeyince bilgisayardan bakmalari icin sordum, bu arada sizin de yazdiginiz gibi benim de icimden nerdeyse ( tanismadik ama olsun) yazarini taniyorum, bakin blogu da var demek geldi, yazar adini soylerken farkettim ki oyle yillardir tanidigim birinin ismini soyler gibi rahatim, kitapcidaki çoçuğa tanimiyor musun dermisim gibi konuşuyorum:).. kitap çok güzel, çok sıcak ve tanıdık.. ellerinize sağlık.. tekrar tekrar tebrikler.
sevgiler

Yasemin dedi ki...

ay tasinmak ne zordur :) Allah yardimcin olsun canim, ama tasinmanin guzel yanida var.. yepyeni bi yasam baslar baska bi evde ve hersey yeni olunca yeni heyecanlar olur :) tebdili mekanda ferahlik vardir :)) kolaylar gelsin!!!

Adsız dedi ki...

Binnur Izmirli olarak sizinle gurur duyuyoruz. Tebrikler ve basarilarinizin devamini dileriz..

Papatya dedi ki...

Cok tebrik ederim Binnur!
Demek ekmek hikayeleri artık kitaplastı :)

Bocuruk dedi ki...

Sevgili Binnur,
Öncelikle başarından dolayı seni çok tebrik ediyorum. Bloglardan tanıdığım kişilerin kitaplarını raflarda görmek beni çok gururlandırıyor. Alıp evime götürüp okumak da mutlu ediyor. Sağolasın:)
Taşınma telaşında ise kolaylıklar diliyorum.
Sevgilerimle...

Yasemin dedi ki...

selam binnur kitabin bugun elime gecti.. suanda is yerinde onumde kitap sana hemen yazayim dedim.. cok guzel bir kitap olmus baski kalitesi yazim kalitesi herseyiyle.. zaten tariflerin guzelliginden bahsetmeye bile gerek yok onlar kitabin en guzel yerii!!!! ellerine saglik canim sen tum yemek bloglarina orneksin bakarsin toplu bi kitap cikaririz bizde :)

Tijen dedi ki...

Binnur'cuğum,
Kitabınla ilgili Radikal kitap eki için hazırladığım yazı bugün yayimlanmış. Dilersen sitene linkini koyabilirsin. Benim siteden ulaşılabilir, orada aktardım.
Tijen