Çarşamba, Ocak 09, 2008

Womag Sanal Sanat Dergisindeyim....


Özellikle sanat sever arkadaşların beğeneceğine emin olduğum dolu dolu bir dergi Womag... Ayrıca bu ay içinde ben ve benden 2 yazı da var....Dahil olduğum için çok mutluyum. Görebildiğim kadarıyla bir benzeri olmayan bu dergiyi tıklayıp edinmenizi tavsiye ederim....

10 yorum:

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Binnur cum tebrike derim canımm:)
Baska neler var projelerinde takip edemiyorum artık seni:)Ben İZmir deyim biliyorsun, Mutlu nun selamı var sana !!:) Hangi Mutlu ?:)
sevgiler,

Figen Karavaş

Binnur A. Ö. dedi ki...

Hayatımda bir Mutlu var o da canıııııım Mutlu, bilmez miyim ben onu.
Sagol Figencigim selamın icin ve candan destegin icin. Sen nasılsın, iyi misin? İzmir'de olmak yeterince iyilik demektir zatne :) yoks biraz şoven mi davranıyorum ne?
Öperim seni ve Mutlumu :)

NiNo dedi ki...

maaasallahhhhhhh sizeee

Tijen dedi ki...

Daim olsun Binnur'cuğum!

Tijen dedi ki...

Canım çok sağol. Acelesi yok gerçekten, mutlaka birini bulurum. Olmadı kırık mırık ama, babelfish veya başka bir tercüme programı kullanır gerisini ben hallederim.

Adsız dedi ki...

SEVGILI bINNUR, TARIFLER TEK KELIME HARIKA, ELLERINE VE EMEKLERINE SAGLIK. bEN EPEY ONCE SENIN BURADA " IZMIR PISI " TARIFI GORMUSTUM AMA SIMDI HANGI BOLUMDEYDI BULAMIYORUM:) RICA ETSEM LUTFEN YARDIMCI OLUR MUYDUN BANA, BIR LINK VEREREK YA DA HANGI KATEG.RADA OLDUGUNU ILETEREK,
COK COK TSK. EDERIM .
SEVGILER,
AYCA

Binnur A. Ö. dedi ki...

Sevgili Ayça,
Pişi Tuzl Ekmekler ve Şekilli Ekmekler kategorierinde yer alıyor.

Ayrıca linki de şu:
http://ekmekkokusu.blogspot.com/2006/01/egemin-piisi.html

Aslında girdiğin her blogda en tepede bir arama çubuğu var. Oraya anahtar kelimeyi girip (ben pişi yazdım sadece mesela) search dugmesine basarsan sonucu bulup cıkarıyor blogger. Sanırım gozunden kacmıs. Ama dedigim gibi bu bloggerın guzel bir hizmeti ve her blogger arkadasın sayfasında en tepede bulabilrsin.
Tariflerle ilgili övgün icin de tesekkurler. BU sabah ben de mi pişi yapsam ne...Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Binnurcum, hay Allah senden razi olsun, inan ben gormedim arama cubugunu:) cunku seni ben googleda bisey ararken kendimi sende buldum, pek ben bu tur yemek sayfalarina girmedim ve de dolayisi ile tecrubesizm bu konuda:) cok tsk. ederim bilgi verdigin icin, bu arada ben ogle yemegine hafif bir sebze yemegi ile pisiyi yaptim bugun (pazar gunu ) aynem bizim firin hamurlarindan kizartma gibi oldu diyecem ama lezzeti daha guzel bence.tarifi okumam ve yapip , masaya koymam 15 dakkami bile almadi desem, inanir misin?? sen yaptin mi kahvalti icin? neyse kopyaladim artik tarifi , yapariz bi=unsdan boylesi..
Saol canim, tekrardan , sevgilerimle sana NY. dan
Ayca

Binnur A. Ö. dedi ki...

Sevgili Ayça
Biz bu pişiyi 2 kişi işbirliği icinde yaparız. Birimiz açarken öbürümüz kızartır bazen daha bile hızlı olur o yuzden.
BEn dun yapmadım ama, cunku aksama pizza yapmaya karar verdik bir gunde iki hamur olmasın dedik. Fakat canımı da cektirdin hani. Uzun zamandır yapmıyordum, bu hafta yaparım artık.
Afiyetler olsun sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Sizlere de afiyet olsun canim, Bak simdi pizza dedin , sen de benim canimi cektirdin:) Hafta sonu belki yaparim ben de, aksam yemegi olarak, iyi fikir bu valla:))Tarif sende var zaten , bakarim oradan.
Selamlar , sevgiler tekrardan
Ayca