tag:blogger.com,1999:blog-18424233.post114261082935001143..comments2024-03-16T10:32:37.601+02:00Comments on Mis Kokulu Ekmekler: Domates Kurulu- Kaşarlı FocacciaBinnur A. Ö.http://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-53730519506290224392011-04-10T13:00:50.863+02:002011-04-10T13:00:50.863+02:00mükemmelmükemmelbünyanhttp://yenisuksun.blogcu.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1142666596466820942006-03-18T09:23:00.000+02:002006-03-18T09:23:00.000+02:00Binnur eline sağlık, ekmeğin gerçekten focacciadan...Binnur eline sağlık, ekmeğin gerçekten focacciadan farklı görünüyor ama önemli olanın lezzeti olduğunu düşünüyorum. Belki bir dahaki denemende makinede değil de elde yoğurup fırında pişirebilirsin. Benim focaccia denemem (hem de seninkisi gibi kuru domatesli:) bu linkte: <BR/>http://sibelinkahvesi.blogspot.com/2006/02/kurutulmu-domatesli-focaccia.htmlSibelhttps://www.blogger.com/profile/09510641102593077480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1142613637734631532006-03-17T18:40:00.000+02:002006-03-17T18:40:00.000+02:00Pandora seninkine de bakacagım ...eşim bu daha güz...Pandora seninkine de bakacagım ...<BR/>eşim bu daha güzel dedi, ama o da güzeldi<BR/>ben karar veremedim.<BR/>Fakat bu yenisinde domates kurusunun tadı daha baskın hissediliyor gibi.Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.com