tag:blogger.com,1999:blog-18424233.post114205939478962818..comments2024-03-16T10:32:37.601+02:00Comments on Mis Kokulu Ekmekler: BATH'dan 2 Kadın bir EKMEKBinnur A. Ö.http://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comBlogger49125tag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-81272080533426187502011-04-10T13:03:31.446+02:002011-04-10T13:03:31.446+02:00mükkemmel...mükkemmel...bünyanhttp://yenisuksun.blogcu.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-65355068810114495112008-11-10T21:49:00.000+02:002008-11-10T21:49:00.000+02:00Merhaba,Dün moulinex marka ekmek makinama kavuştum...Merhaba,<BR/>Dün moulinex marka ekmek makinama kavuştum.Şunu belirtmeliyim ki ekmek makinası alma kararımın sebebi sizsiniz ve ünlü(..mis kokulu ekmekler..) sözü:)Ve şuanda da Sally Lunn ekmeği makinamda yoğrulmakta..Çok merak ediyorum..İnşallah sizin gibi güzel bir sonuç elde ederim.Ben Türkçe öğretmeniyim ve birileriyle edebiyat noktasında paylaşımda bulunmak,aynı his ve lezzetleri duymak benimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-23927687861992876462008-07-13T22:22:00.000+03:002008-07-13T22:22:00.000+03:00selam binnurbaşlığı görür görmez yazmak istedim..ç...selam binnur<BR/>başlığı görür görmez yazmak istedim..çünkü Bath'a gittim ve orayı gezme fırsatım oldu bundan yaklaşık 7 sene önce..ingilterede okumak için bulunduğum okul oraya gezi düzenlemişti ve çok eğlenmiştik..hamamlarını gezdik ve küçük dar sokaklarında dolaştık..çok sevimli bir kasabaydı..ayrıca ben ingiliz dili ve edebiyatı okumuş biri olarak yazdığın şeyleri ilgiyle okudum..benim de en Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-27143557610692211202008-04-11T20:07:00.000+02:002008-04-11T20:07:00.000+02:00Yeni ekmek makinesi almistim soyle bir internette ...Yeni ekmek makinesi almistim soyle bir internette dolasayim derken buraya ugradim.Jane Austen'i gorunce durdum sasirdim.Benden baska bu yazari seven yok derdim hep cunku rastlamadim. Gurur ve Onyargi kitabini okuyup da filmini begenmek zor bence .En iyisi yine sanirim 80'lerde cekilen dizi.Yeni cevrilen filmde ben kitaptaki tadi alamadigim gibi karakterleride bir turlu oturtamadim Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-28308752900158495442008-03-31T09:38:00.000+02:002008-03-31T09:38:00.000+02:00Sevgili Saadet,BU artık benim verdigim tarif olmak...Sevgili Saadet,<BR/>BU artık benim verdigim tarif olmaktan cıkmıs :) Ama yaratıcılıgınız için tebrikler ve yepyeni tarif önerisi icin de tesekkurler elbette.<BR/><BR/>Bir ara tum ölcüleri yazıp gönderirseniz Bath cesitlemesi diye sayfaya adınızla koyarız..<BR/>Sevgilerimle....Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-71993761725860475942008-03-31T08:36:00.000+02:002008-03-31T08:36:00.000+02:00Merhaba,Dün akşam verdiğiniz tarifi denedim. Evdek...Merhaba,<BR/>Dün akşam verdiğiniz tarifi denedim. Evdeki malzemlerimle ... Süt tozu olarak kahve beyazlatıcısı, su yerine ılık süt, elma yerine muz, çırpılmış yumurta kullandım.Bu da benden diyerek bir de 1 kaşık erik reçeli ekledim. Diğerlerini aynen tarife göre uyguladım.Gözenekli, kabarık, müthiş bir lezzet çıktı ortaya... Diğer tariflerinizi denemek için sabırsızlanıyorum. Kolay gelsin:)<BR/arWenhttps://www.blogger.com/profile/11176760558265579821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-17969162582324954342007-09-07T20:46:00.000+02:002007-09-07T20:46:00.000+02:00O kadar cok ovgu okudum ki bu tarifle ilgili, simd...O kadar cok ovgu okudum ki bu tarifle ilgili, simdi ekmek makinami tozlanmaya attigim depodan cikarip bu ekmegi deneyecegim. Hic bir denemede kabaran bir ekmek sonucu alamadigim icin kendisine bu denli kirgindim ama sizin 'daha kolay ve daha guzel' sonuclar aldiginizi soylemeniz uzerine cesaret aldim.<BR/>Guzel olursa kendi blogumda yayinlayip size de link verecegim.<BR/>sevgilersunrisehttps://www.blogger.com/profile/09127696739788075792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-85169047847058196352007-05-28T13:32:00.000+03:002007-05-28T13:32:00.000+03:00tesekurler bugun denıycem mutlaka 170 derece yeter...tesekurler bugun denıycem mutlaka 170 derece yeterlımı acabaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-62199767882358113762007-05-27T11:00:00.000+03:002007-05-27T11:00:00.000+03:00Merhabalar,öncelikle kitabımda sitemde gormedigini...Merhabalar,<BR/>öncelikle kitabımda sitemde gormediginiz tarifler de var bunu belirtmek gerek :)<BR/>Paskalyayı sekillendirme konusuna gelince:<BR/>Makinenizin modeli onemli degil aslında.<BR/>Hamur ayarında çalıştırın.<BR/>Bu tum sinbolarda bildigim kadarıyla 1,5 saat.<BR/>Siz ilk yarım saatten sonra makinenizi kapatabilirsiniz.<BR/>Ondan sonra hamuru alıp (yani karma işlemi bittikten sonra) Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-64532935909225689062007-05-27T10:34:00.000+03:002007-05-27T10:34:00.000+03:00merhaba kıtabınız hayırlı olsun mutlaka alıcam emı...merhaba kıtabınız hayırlı olsun mutlaka alıcam emınım harıka seyler vardır hemde sızın tarıflerınıze her ulasmak ıstedıgımde ınternete gırmek zorunda kalmıycam elımın altında bı kıtap olucak<BR/>bı sorum vardı bu paskalyayı kendım sekıl wermek ıstıyorum benım makınem sınbo operasyon sırası 9 20 14 25 45 60 ne zaman cıkarıcam ekmegı bıde cıkarınca hemen sekıl werıp fırınamı atıcam bıde kac Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-8341544629994027662007-05-20T20:52:00.000+03:002007-05-20T20:52:00.000+03:00işte bu super oldu ılk defa hazır undan yapmadıgım...işte bu super oldu ılk defa hazır undan yapmadıgım bı ekmegı basardım harıka oldu ve en onemlısıde kokmuyo o degısık koku bu ekmekde olmadı mayayı 2 cay kasıgı koydum az yanı ondan kokmadı sanırım<BR/>cok tesekkurler sayenıze cok guzel bı ekmek yıyoruz:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-9447572607569719132007-04-30T21:19:00.000+03:002007-04-30T21:19:00.000+03:00Her iki anonim arkadaşahızlı bir sekilde cevap ver...Her iki anonim arkadaşa<BR/><BR/>hızlı bir sekilde cevap vererek sizi süt tozu şart mı adlı yazıma yönlendirmiştim. şimdi tekrar gözden gecirdim de orada yazan formul şu: <BR/><BR/>Tarif 1 kap su +2 kaşık süt tozu diyorsa<BR/><BR/>Yarım kap su +yarım kap süt koymalısınız…<BR/><BR/><BR/>Oysa Bath ekmeğinde işler biraz daha karısık. BUrada evaporated süt meselesi var.. Bu durumda her migros'ta Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-58881106667170153272007-04-30T21:07:00.000+03:002007-04-30T21:07:00.000+03:00merhaba sıtenıze bugun gırdım bende bulamadım sut ...merhaba sıtenıze bugun gırdım bende bulamadım sut tozu sımdı dedıgınız adrese baktım ama kusura bakmazsanız anlıyamadım banada yardımcı olurmusunuz bu bath ekmegı ıcın ne kadar su ve sut koymalıyımAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-19259198902477633802007-04-30T19:18:00.000+03:002007-04-30T19:18:00.000+03:00süt tozu alternatifi olarak şu yazımı okumanızı ta...süt tozu alternatifi olarak şu yazımı okumanızı tavisye ederim<BR/><BR/>http://ekmekkokusu.blogspot.com/search?q=s%C3%BCt+tozu+%C5%9Fart+m%C4%B1Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-76405610069935835652007-04-30T18:55:00.000+03:002007-04-30T18:55:00.000+03:00merhaba ben ekmegınızı denemek ıstıyorum fakat sut...merhaba ben ekmegınızı denemek ıstıyorum fakat sut tozunu bulamadım bu olcuyu basta turlu elde edebılırmıyımAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-76724322157390867412007-04-29T19:15:00.000+03:002007-04-29T19:15:00.000+03:00bu kadar cabuk cwp yazdıgınız ıcın tesekkurler ben...bu kadar cabuk cwp yazdıgınız ıcın tesekkurler ben bekleyemedım baska bı tarıfınızı denıyorum tatlı ekmek cesıtlerını kakaolu yapmaya calıstım cu anda makınede 2 saat kaldı ama sankı cok sert oldu makınem hıc bu kadar calısırken sallanmıyodu suyuda sutude tam koydum ama ne olacak cok merak edıyorum <BR/>cok guzel bı sıtenız war tebrıklerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-50430542793648228972007-04-29T18:57:00.000+03:002007-04-29T18:57:00.000+03:00bir kac elmayı rendeleyip cok az suda 5-10 dakka h...bir kac elmayı rendeleyip cok az suda 5-10 dakka haşlayıp sogutun, hazır.Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-33732065086009859422007-04-29T18:07:00.000+03:002007-04-29T18:07:00.000+03:00cok merak ettım hemen yapmak ıstıyorum ama bu elma...cok merak ettım hemen yapmak ıstıyorum ama bu elma haslaması nasıl olucak lutfen hemen cvp yazarmısınızAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1168888862716070522007-01-15T21:21:00.000+02:002007-01-15T21:21:00.000+02:00Canim, cok tsk. ederim bilgi icin.. OYLESINE guzel...Canim, cok tsk. ederim bilgi icin.. OYLESINE guzel anlatmissin ki ekmegi, gel beni pisir " diyor.. Insallah deneyecegim bunuda..<BR/>Tekrar cok selamlar ve sevgiler <BR/>BanuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1168847621431699632007-01-15T09:53:00.000+02:002007-01-15T09:53:00.000+02:00Sevgili Banu,ekmek makinesi yoğurma, mayalandirma ...Sevgili Banu,<BR/>ekmek makinesi yoğurma, mayalandirma ve pişirme araci olduğu için ilk aşama bittikten sonra işstedigin hamuru alıp kendine göre şekillendirip bir köşede mayalanması için minimum 1 saat bekletirsen ve ardından pişirirsen istediğin sonuca ulaşmış olursun diye düşünüyorum.Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1168838545893741552007-01-15T07:22:00.000+02:002007-01-15T07:22:00.000+02:00sevgili Binnur,Bu paskalya tadindaki ekmegi makin...sevgili Binnur,<BR/>Bu paskalya tadindaki ekmegi makine hamur haline getirdikte sonra , hamuru sekil veri firinda da pisirsek olur mu acaba?<BR/>Sevgiler ,<BR/>BanuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1164006622394020392006-11-20T09:10:00.000+02:002006-11-20T09:10:00.000+02:00Uzun zamandır takip ediyorum blog'unuzu. Evde beya...Uzun zamandır takip ediyorum blog'unuzu. Evde beyaz ekmek denilince sizin irmikli ekmeğiniz yapılıyor, siz bilmiyorsunuz ama biz sizi anıyoruz her yapışımızda. Bu hafta sonu sabah kahvaltısına arkadaşlarımı çağırmıştım, 10 yetişkin, 4 çocuk/ bebek müthiş tantanalı bir kalabalık... Günün en gözde ekmeklerinden biri (irmikli ve zeytinli ekmekle beraber yaptığım) paskalya ekmeği oldu. Tarifinize 2 Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1161349520667955352006-10-20T15:05:00.000+02:002006-10-20T15:05:00.000+02:00Anonim (adınızı yazmamıssınız)ölçü 240 ml'lik stan...Anonim (adınızı yazmamıssınız)<BR/>ölçü 240 ml'lik standart bir kaptır..<BR/>Ekmek makinelerinin içinde çıkar.<BR/>MAkineniz yoksa çeşitli marketlerde bu ölçü kaplarının satıldığı söyleniyor.<BR/>Yok değilse su bardağından da faydalanabilirsiniz.<BR/>Aşağı yukarı aynı oranda sayılabilirler.Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1161343627955857572006-10-20T13:27:00.000+02:002006-10-20T13:27:00.000+02:00ölçü olarak -kap- neyin karşılığı oluyor?ölçü olarak -kap- neyin karşılığı oluyor?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1150035702214161202006-06-11T17:21:00.000+03:002006-06-11T17:21:00.000+03:00Sevgili Ece,Övgün koltukarımı kabarttı (ne degisik...Sevgili Ece,<BR/>Övgün koltukarımı kabarttı (ne degisik bri deyimdir bu :)) Cok sagol..<BR/>Umarım bir gün ben de BAth'ı gözlerimle görürüm.<BR/><BR/>Ekmek makinesine gelince, bu sayfaya girip çıktığına göre artık almazsan ayıp olur vaalla :)Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.com