tag:blogger.com,1999:blog-18424233.post114114063488382222..comments2024-03-16T10:32:37.601+02:00Comments on Mis Kokulu Ekmekler: Makinede Muzlu Ekmek (1 Saatde)Binnur A. Ö.http://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-24673868558919687202008-02-07T08:54:00.000+02:002008-02-07T08:54:00.000+02:00Binnur Hanım merhabalar,sayfanıza bugün ilk defa g...Binnur Hanım merhabalar,sayfanıza bugün ilk defa geldim, herşey çok güzel, özellikle de ekmekler, ben de 2,5 yıldır sinbo ekmek makinası kullanıyorum. Sizinkinin aynısı çok ta memnunum, dediğiniz gibi tertemiz kendime ait ekmekler , zevkle yiyoruz. Biz 4 kişilik bir aile olmamıza rağmen inanın bize 5-6 gün yetiyor.Benim de çeşitli denemelerim oldu, özellikle ilk aldığım sıralar, ama genelde şimdiSOFRAMhttps://www.blogger.com/profile/07521286911516189993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1142850469344634172006-03-20T12:27:00.000+02:002006-03-20T12:27:00.000+02:00Selam,Bu ekmeği muz yerine çikolata parçalı yapsak...Selam,<BR/><BR/>Bu ekmeği muz yerine çikolata parçalı yapsak olur mu? Ne kadar çikolata parçacığı koymalıyız? Teşekkürler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1141324233718677382006-03-02T20:30:00.000+02:002006-03-02T20:30:00.000+02:00Sevgili Arzu,ah keşke ekmeğimi makineye vermeden f...Sevgili Arzu,<BR/>ah keşke ekmeğimi makineye vermeden fark etseydim tarifini...Çok sevindim böyle güzel bir öneri ile gelmene.<BR/><BR/>Ayrıca seni tebrik etmek isterim. 2 cocuktan sonra (hele bir de ikiz) bir tane daha yapmak gercekten büyük bir karar. BEn ikinci icin mırın kırın ediyorum (istesem de) BEn de senin gibi bir köşeye çekilmiş hissediyorum kendimi ve bunu için de sürekli bir şeyler Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1141319316627121772006-03-02T19:08:00.000+02:002006-03-02T19:08:00.000+02:00Merhaba Binnur!Şimdi bir ekmek yaptım ve seninle p...Merhaba Binnur!Şimdi bir ekmek yaptım ve seninle paylaşmak istedim.Aslında ben bunu daha önce fırında sebzeli-peynirli bir kek olarak yaıyorum.Temel ekmek tarifine 1 cup ince doğranmış pırasa,1 cup ufalanmış beyaz peynir-kaşar karışımı,kekik,nane,çörekotu,karabiber ekledim.Pırasa ve peynir ıslak bir sonuç verir endişesiyle Unu 2 yemek kaşığı arttırdım ve mükemmel birşey oldu.Deneyip yayınlarsan Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1141204231032484862006-03-01T11:10:00.000+02:002006-03-01T11:10:00.000+02:00Sevgili Tülin,Söke Un'un gıda mühendisi Aliye bu h...Sevgili Tülin,<BR/>Söke Un'un gıda mühendisi Aliye bu hazır unların mükemmel sonuç vermesi için titiz çalışmalar sonucunda üretildiğini anlatmıştı bana (benim de üstünün çökmüş olduğunu bildirdiğim bir söke hazı un karışımı postum üzerine).. Ama ben de aynı problemi yaşıyorum...Son zamanlarda dolabımda beklemekteler bu hazır unlar. NEdeni bazen çöküyor olmalaraı değil. BEn blogum için biraz Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1141203280239959392006-03-01T10:54:00.000+02:002006-03-01T10:54:00.000+02:00Sevgili Binnur, evet elma sosu ile ilgili eski pos...Sevgili Binnur, evet elma sosu ile ilgili eski postlarının hepsini okudum. Bu akşamki ekmekte elma sosu yapar onu kullanırım. Dün akşam Söke unun Çavdarlı Un karışımından yaptım ortası hafif çökük oldu ama iyi kabardı tadı da güzeldi. Mayası fazla mı geldi acaba diye düşünüyorum. Bir paketi 500 gr bu karışımın, halbuki biz makinada normal ekmek yaparken 400 gr. un koyuyoruz onun da etkisi Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1141195798003118402006-03-01T08:49:00.000+02:002006-03-01T08:49:00.000+02:00Sevgili Hülya,Nehir'in daha çok fotosunu görmek is...Sevgili Hülya,<BR/>Nehir'in daha çok fotosunu görmek istersen onun için düzenlemiş oldugum bir sayfa var (Ana sayfamın sol üst köeşesinde bloglar el ele ikonunun hemen altında 2 lin var. Birinin adın Nehir'in Sayfası....<BR/>Muzlu ekmeği denediğinde sonuç hakkında bizi de haberdar eder misin.<BR/>SevgilerBinnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1141143095210671522006-02-28T18:11:00.000+02:002006-02-28T18:11:00.000+02:00Tülincim,çok uzun zamandan beri yağ yerine elma so...Tülincim,<BR/>çok uzun zamandan beri yağ yerine elma sosu kullanıyorum (bir çok eski ekmeğimin malzemesinde elma sosunu göreceksin zaten)..<BR/><BR/>Eski postlarımda bir ara elma sirkesi katılarak yapılmış elma sosu da öneriyordum ama sonra sadece elma haşlaması kullanmaya karar verdim ve bunu da bildirdim...<BR/><BR/>Sayfanın başında blogger'ın kendi çubuğunda bulunan search kutusuna elma yazıp Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1141142570489327872006-02-28T18:02:00.000+02:002006-02-28T18:02:00.000+02:00Binnur, çok teşekkür ederim hemen tarifi yaptığın ...Binnur, çok teşekkür ederim hemen tarifi yaptığın ve yayınladığın için en çok hoşuma giden de yağ yerine elma kullanman evde muz ve elma olacak hemen bu akşam deneyebilirim sanırım. Bütün ekmeklerde elma sosu kullansak nasıl olur?Anonymousnoreply@blogger.com