tag:blogger.com,1999:blog-18424233.post113534169962294665..comments2024-03-16T10:32:37.601+02:00Comments on Mis Kokulu Ekmekler: Ekmek tariflerinde yağı çıkarın yerine elma sosu koyunBinnur A. Ö.http://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1154299351007898742006-07-31T01:42:00.000+03:002006-07-31T01:42:00.000+03:00Hi Friend! You have a great blog over here!Please ...Hi Friend! You have a great blog over here!<BR/>Please accept my compliments and wishes for your happiness and success!<BR/>If you have a moment, please take a look at my <A HREF="http://www.computer-center.ws" REL="nofollow">yahoo anti spyware</A> site.<BR/>Have a great day!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1136886801512562202006-01-10T11:53:00.000+02:002006-01-10T11:53:00.000+02:00Hülya Hanım,Ben de bloglardan çok şey öğreniyorum ...Hülya Hanım,<BR/>Ben de bloglardan çok şey öğreniyorum o yüzden iyiki blogları ve tabi interneti icat etmişer diyorum (bu sayede bazen annemden çok şey biliyormuşum gibi oluyor :)),<BR/><BR/>CEvaplar: <BR/>1-Evet kabukları soymalısınız.<BR/>2-5-6 gün, 1 hafta diyorlar...<BR/>3- Bence kolay bozulmaz, Elmayı haşlıyorsunuz sonuçta.<BR/>Ayrıca düdüklü tencerede az su ile çok kolay oluyor, söylemiş Binnur A. Ö.https://www.blogger.com/profile/15556220236059179679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18424233.post-1136761095523114982006-01-09T00:58:00.000+02:002006-01-09T00:58:00.000+02:00Bu elma sosunu ilk kez duydum. Bloglardan ne çok ş...Bu elma sosunu ilk kez duydum. Bloglardan ne çok şey öğreniyorum. Öğrenilecek ne çok şey varmış...<BR/>İki sorum olacak. <BR/>1. Elmaların kabukları soyuluyor değil mi?<BR/>2. Buzdolabında ne kadar saklanabiliyor?Hülya YILMAZhttps://www.blogger.com/profile/14856263676547989885noreply@blogger.com